Samenwerkingen

Samenwerkingen

Ik ben begonnen als alleen werkende zelfstandige.
 

Nu werk ik veel en graag samen met anderen, met collega’s die eenzelfde soort ontwikkeling ervaren hebben.

 

Cees Sprenger

Cees is onderzoeker en adviseur. Hij een sterk analyticus en weet zoveel van hoe mensen in organisaties leren. Wat ik zo mooi aan hem vind: hij is een echte wetenschapper, die de kunst verstaat om met een open hart groot te denken. Daardoor bereikt hij heel veel. Hij inspireert en voedt mij en is m’n klankbord.
 

Cees Sprenger over Hannah

Hannah ontwikkelt zichzelf continu en beweegt daardoor ook met haar werk steeds mee met haar klanten.
Zij heeft een bijzondere tweevoudige ontwikkeling doorgemaakt. Eerst van ondersteunend medewerker tot inhoudelijk adviseur en vervolgens van iemand die op inhoud adviseert tot iemand die het eigen vermogen van mensen helpt versterken.
Interactie en communicatie zijn bij haar altijd van belang: ze zet de mensen vooraan. Hannah leert mensen hun eigen talenten en kracht aan te boren, waardoor zij tot veel meer in staat zijn. Met name haar ervaring met systemisch werken helpt mensen om als het ware veel dichter bij zichzelf te komen.
 

Yvonne van de Ven

Als interim-manager zet Yvon nieuwe structuren op, ontwikkelt kaders en richtlijnen. We hebben aan een half woord genoeg. Wij zijn complementair aan elkaar. We doen samen de buiten- en binnenkant van mens en organisatie. Geen contact met haar zonder een onbedaarlijke lachbui.
 
Yvonne van de Ven over Hannah
In verschillende opdrachten heb ik intensief met Hannah samengewerkt en ik word daar altijd erg gelukkig van. Hannah legt de lat hoog, voor zichzelf en voor de mensen met wie zij samenwerkt. Ieder traject begint met een grondige voorbereiding waarbij geen aspect over het hoofd wordt gezien. Zo gaat zij ook het gesprek aan. Direct, doortastend, respectvol, integer, diepgaand zover toelaatbaar en altijd met verantwoordelijkheidsgevoel naar haar gesprekspartner, in welke rol zij ook zit: projectleider, coach, trainer, sparringpartner. Zij doorziet de (groeps)dynamiek, de resultante daarvan bij het individu en speelt daar zeer professioneel op in. Gedreven tot het uiterste en met de drive en stevigheid om iedere opdracht succesvol af te ronden.
 

Danny Meuken

Op Danny kan ik bouwen. Hij zorgt voor de bedding waarop ik kan werken. Hij is een veranderaar, verbinder en een organisator pur sang. Daarnaast heeft hij grote inhoudelijke kennis van sport. Het is ook in de sport waar wij elkaar hebben leren kennen. Samen mountainbiken, plezier maken en afzien gaan hand in hand, doorgaan in beklimmingen en steile afdalingen. Dit is metaforisch voor de opdrachten waarin wij samenwerken.
 

Joost Sliphorst

Joost heb ik leren kennen in een van de jaarlijkse opleidingen die ik volg. Er was direct een klik en na samen werken binnen de opleiding merkte ik dat zijn werkwijze op een natuurlijke wijze aansluit. Inmiddels ontwikkelen we samen mooie trainingen waarin we werken op de essentie van persoonlijkheid leiderschap. Daarnaast is Joost een taalkunstenaar. Hij kan beeldend vertellen en schrijven waardoor verhalen gaan leven. Dit is effectief in trainingen en helend in het coachen op persoonlijke vraagstukken

Joost Sliphorst over Hannah

Hannah ‘sprong’ tijdens onze eerste training samen in mijn leven met een “hé leuk, jij komt ook uit Arnhem”. Spontaan, vanuit verbinding met veel diepgang en zo is het gebleven. Van daaruit veel vragen, heerlijke diepe ontwapenende nieuwsgierigheid in alles en dan weer vertalen naar context, duidelijkheid, transparantie en vooral met lichtheid. Helder zoals haar ogen, haar stem, haar woorden. Geen tweede agenda, gewoon to the point. “Zullen we samen iets gaan doen in de begeleiding van managers?” En zo is de eerste stap gezet in het samen-werken. In contact, vanuit de relatie met een zakelijke missie: samen dienend zijn in de persoonlijke ontwikkeling van managers.
 

Hennie Berends

Hennie is een heel ervaren directeur, weet veel van zakelijke omgevingen. Hij is als een vader voor mij, hij geeft mij een podium waarop ik kan ervaren. Hij durft vertrouwen te geven. Vertrouwen dat nodig is om te kunnen leren. Ons gezamenlijk werkterrein is de gas- en oliebranche. Binnen deze bedrijven coachen wij en ontwikkelen teambuildingsprogramma’s.
 

Jeannette Eygenraam

Jeannette is een grote inspiratiebron. Een echte out of te box denker. Altijd scherp en kritisch. Ze heeft fantastische ideeën en durft te zeggen wat zij denkt.
 
 
 

Loading...