Leonie Voragen

VGZ

gewerkt aan
Coaching
De gesprekken met Hannah en de lessen die ik daar leer geven me handvatten om mijn leven een stap verder te brengen. Het maakt dat ik meer grip krijg op wat ik ervaar en voel. Door me te verdiepen in mijn eigen achtergrond kan ik letterlijk verdieping aanbrengen in mijn leven. Dit geeft me ankerpunten waarmee ik verder kan.
 

Het voelt ontzettend veilig dat zij ‘een stukje met me meeloopt’.

 
Ik kwam bij Hannah met de vraag of ze me kon helpen om meer balans te vinden tussen werk en privé en ik wilde werken aan een meer stabiele basis van zelfvertrouwen van waaruit ik mijn carrière (en de balans met mijn privéleven) kon opbouwen. Vanaf de eerste minuut gingen we de diepte in en in eerste instantie begreep ik niet hoe mijn familieverhaal en mijn privé-sores zouden kunnen bijdragen aan een steviger fundament voor mijn carrière. Hannah heeft me laten zien dat het allemaal met elkaar verband houdt en dat er eerst een stevig fundament nodig is voordat je kunt gaan bouwen. Door aan mezelf en mijn fundament te werken, werk ik ook aan mijn carrière.
 
Het is niet altijd leuk en ik heb het gevoel dat ik hard aan het werk ben, maar het levert me enorm veel op. Wat het, naast het resultaat, makkelijker maakt is dat ik het een enorme verrijking vind om Hannah te kennen. Ze is een warm, oprecht gevoelsmens en ze geeft me zo ontzettend het gevoel dat ik goed ben zoals ik ben. Dit maakt het aangaan van al die lastige, vervelende en confronterende zaken hanteerbaar. Zeker als ze uitlegt, vaak visueel of aan de hand van een eigen ervaring, wat ik kan doen en waarom dat belangrijk is. Het voelt ontzettend veilig dat zij ‘een stukje met me meeloopt’ zoals ze dat noemt.

Loading...