Mark van den Blink

Vodafone

Ik heb gebruik gemaakt van personal coaching. Ik heb een leercontract met Hannah gemaakt waarin voor mij centraal stond om als manager meer mijn kwetsbaarheid te laten zien. Het begint altijd eerst bij jezelf. Als je zelf niets laat zien van wat je echt voelt, dan mag je dat ook niet van anderen verwachten.

Het heeft mij meerdere ontwikkelingen gebracht. Het begint met leren je gevoel op te zoeken. Je leert herkennen waar je vandaan komt en van gebeurtenissen (meestal uit je jeugd) die veel invloed hebben op wie je bent geworden. Voor mij was het belangrijkste onderdeel hoe je goed vragen kunt stellen. Door soms maar één woord anders te formuleren in de vraag, kan een gesprek al beter voelen voor de ander en geeft hij een antwoord op wat er nu echt aan de hand is in plaats van een defensief of politiek getint gewenst antwoord. Hierdoor krijg je veel meer diepgang in de gesprekken die je voert en weet je dus sneller waar je kan helpen of ondersteunen.


Hannah is een coach die je op een geheel natuurlijke wijze laat nadenken over jezelf.


Ze stelt je heel snel op je gemak en weet zonder dat je het zelf door hebt je te laten nadenken over wat je doet en wie je echt bent.
 

Loading...